In 2020 viert Overijssel 75 jaar vrijheid! We willen dit lustrumjaar beginnen met een feestelijke bijeenkomst voor alle betrokkenen in de provincie. Wees op woensdagmiddag 15 januari van harte welkom in theater De Reggehof in Goor! Het programma duurt van ongeveer 14:00 tot 17.00 uur (inloop vanaf 13:30).


Wat gaan we doen?
Presenteren programma Overijssel Viert Vrijheid met o.a.

  • Theaterproductie Oorlogswinter
  • Vrijheidstour Overijssel
  • Songs for Freedom
  • Stemmen op meest aansprekende oorlogsfoto’s
  • Lancering Expeditie Vrijheid voor PO
  • Aftrap Freedom Challenge voor VO

Kortom: Bent u betrokken bij een initiatief rond 75 jaar vrijheid in Overijssel? Heeft u hart voor erfgoededucatie? Of gewoon zin om de start van een onvergetelijk lustrumprogramma te beleven? Kom dan op 15 januari naar de theater de Reggehof in Goor! Aanmelden is vereist, en kan via https://historischcentrumoverijssel.nl/overijssel-viert-vrijheid-15-januari-2020/.

Een nader programma volgt.

Privacy statement - Algemene voorwaarden

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media