Wist je dat naast The Bluebettes tijdens de Vrijheidstour ook een bijzonder geselecteerd talent (door onder andere Bevrijdingsfestival Overijssel) komt optreden op 17 april? Mooi wel dus. No Wow staat vrijdagavond de 17e op het podium en de voorbereidingen zijn in volle gang. Inclusief een speciaal geschreven Song For Freedom. Bekijk het RTV Oost item over dit mooie project hier.

 

Over No Wow

No Wow maakt rauwe en fuzzy indierock met invloeden vanuit de grunge en electronica. De bands is een ongefilterde inkijk in de dagelijkse struggle van midden twintigers en drijft voort op de emotie en extase van het moment. Bekijk ook de Facebookpagina van No Wow

Via deze link kan je meer lezen over het project Songs for Freedom.

Privacy statement - Algemene voorwaarden

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media