De Marine Roadshow die gehouden zou worden op het Van Heutszplein op 24 en 25 oktober wordt in verband met de verscherpte Coronamaatregelen doorgeschoven naar het weekend van 17 en 18 april 2021.

“We hebben gekeken of we binnen de verscherpte maatregelen van vorige week de Marine Roadshow nog op een verantwoorde manier zouden kunnen organiseren, maar de conclusie is helaas dat dat niet haalbaar is”, aldus Aline Hofstee namens het Evenementenplatform Kampen. “Daarnaast willen wij als organisatie ook onze verantwoordelijkheid nemen. Het aantal besmettingen in onze regio loopt te hard op en dan is het gewoon beter om geen evenementen te organiseren waar publiek op af komt. De Marine Roadshow bevat vele spectaculaire onderdelen die veel publiek verdienen en dat is op dit moment niet mogelijk. Vandaar dat we gezamenlijk hebben besloten om de Marine Roadshow door te schuiven naar 2021”.

 

Nieuwe datum Marine Roadshow: 17 en 18 april 2021

“In het weekend van 17 en 18 april hopen we alsnog de bevrijding van Kampen te vieren en daar sluit de Marine Roadshow dan graag bij aan. Hopelijk is de Corona situatie dan weer zo dat we hier een prachtig evenement van kunnen maken”.

Privacy statement - Algemene voorwaarden

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media