Iedere maand organiseert Kampen Partners het Koffie Momentje. Het is een vrijblijvende bijeenkomst waarbij we elkaar op de hoogte brengen van wat er speelt. De Eenhoorn biedt de locatie en de koffie aan. Je bent van harte welkom op (in principe) de eerste maandag van de maand, 9 uur aan de Oudestraat 103. 

Ditmaal is het thema: We'll meet again - Kampen viert 75 jaar vrijheid

In 2020 wordt niet alleen het einde van de Tweede Wereldoorlog herdacht, maar in Kampen wordt het ook een jaar waarin nieuwe verbindingen tussen mensen worden gelegd, ontmoetingen worden georganiseerd en tolerantie wordt versterkt. Hiervoor heeft Kampen Partners op verzoek van de Gemeente Kampen met allerlei betrokken partijen een plan opgesteld met de titel ‘We’ll meet again’:

  • We herdenken historische gebeurtenissen
  • We vieren de vrijheid om met elkaar samen te leven
  • We investeren in een gemeenschap waar mensen voor elkaar klaar staan

Ook op die manier willen we een hartelijke stad zijn. Want wij geloven dat door ontmoeting wederzijds begrip wordt versterkt en het leven mag worden gevierd.

Kom meepraten en luisteren naar updates van alle betrokkenen!


Bevestig hier je komst!

Datum & tijd
02 March 2020
09:00 - 10:00
Adres
De Eenhoorn koffie & thee
Oudestraat 103
8261 CJ Kampen
Contact
Roeland Tameling

www.kampenpartners.nl
r.tameling@kampenpartners.nl

Privacy statement - Algemene voorwaarden

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media